Grootste collectie - ruim 2.500+ schilderijen
Verschillende formaten - alles op 100% écht glas
Meer dan 12.500 blije klanten - klantbeoordeling 9+
Review LogoKlantbeoordeling 9,8 - WebwinkelKeur
Eigen foto op glas
0
Grootste collectie - ruim 2.500+ schilderijen
Verschillende formaten - alles op 100% écht glas
Meer dan 12.500 blije klanten - klantbeoordeling 9+

Reviews

Op deze pagina vind je antwoorden op de meestgestelde vragen met betrekking tot reviews / klantbeoordelingen.

Zijn jullie aangesloten bij een keurmerk?

Ja, wij zijn aangesloten bij het onafhankelijke keurmerk WebwinkelKeur. Glazenschilderijen.nl komt daarmee door de (jaarlijkse) keuring wat betekent dat wij voldoen aan alle belangrijke Europese en Nederlandse regels op het gebied van kopen op afstand. Wij dragen met trots dit keurmerk omdat dit de betrouwbaarheid van Glazenschilderijen.nl onderstreept. WebwinkelKeur is een onafhankelijk keurmerk waar consumenten ook terecht kunnen met klachten over de aangesloten webwinkel. Als onafhankelijk partij staat WebwinkelKeur tevens garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen.

Hoe worden jullie beoordeeld door klanten?

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Glazenschilderijen.nl. Klanten beoordelen ons via de onafhankelijke partij WebwinkelKeur. Onze klanten beoordelen ons met een dikke 9+. En daar zijn wij natuurlijk supertrots op! Bekijk alle beoordelingen en ervaringen van onze klanten op:Hoe werken jullie met reviews?

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven. We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.

Waar kan ik alle reviews van klanten lezen?

Ben je benieuwd hoe klanten onze producten en service hebben ervaren? Alle klantbeoordelingen / reviews worden verzameld op het onafhankelijke reviewplatform van WebwinkelKeur. Door op onderstaande "knop" te klikken, ga je naar de WebwinkelKeur-pagina met alle reviews (sterren-beoordeling en beschrijving). Bekijk direct wat andere klanten hebben geschreven over Glazenschilderijen.nl:

 

Heb je een vraag of wil je advies?

E-mail ons

Binnen 24 uur antwoord
(op werkdagen)

E-mail bericht

WhatsApp ons

Binnen 24 uur antwoord
(op werkdagen)

WhatsApp bericht

Bel ons

Maandag t/m vrijdag:
10:00 - 16:00 uur

085-0600235
9,8Review LogoWij scoren een 9,8 op WebwinkelKeur

Glazenschilderijen.nl

Japansetuinlaan 4
3452 RV Vleuten
Nederland

BTW-nummer: NL866679881B01
KvK-nummer: 94207119