Grootste collectie - ruim 2.500+ schilderijen
Verschillende formaten - alles op 100% écht glas
Meer dan 12.500 blije klanten - klantbeoordeling 9+
Review LogoKlantbeoordeling 9,8 - WebwinkelKeur
Eigen foto op glas
0
Grootste collectie - ruim 2.500+ schilderijen
Verschillende formaten - alles op 100% écht glas
Meer dan 12.500 blije klanten - klantbeoordeling 9+

Garantie en klachten

Op deze pagina vind je antwoorden op de meestgestelde vragen met betrekking tot garantie en klachten.

Hoe is de garantie geregeld?

Voor elk schilderij dat je bij ons koopt, geldt vanzelfsprekend de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Onder deze garantieregeling valt helaas niet schade aan het schilderij die door eigen schuld/handelen is ontstaan. Wanneer je bijvoorbeeld jouw schilderij laat vallen dan valt dit onder je eigen risico. Wij bieden ook geen garantie bij schade als je een ander ophangsysteem gebruikt dan wat standaard meegeleverd is of als je gebruik maakt van een schilderij-railsysteem.

Hoe kan ik een klacht indienen?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland, bijvoorbeeld dat een bestelling wordt beschadigd tijdens transport. Vanzelfsprekend willen we dat netjes voor je oplossen! We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Wij nemen dan contact met je op om samen tot een oplossing te kunnen komen.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om jouw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Tevens is het voor consumenten mogelijk om een klacht voor te leggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR platform. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Je kunt altijd contact opnemen met ons via [email protected], wij streven ernaar om binnen 24 uur je e-mail te beantwoorden.

 

Heb je een vraag of wil je advies?

E-mail ons

Binnen 24 uur antwoord
(op werkdagen)

E-mail bericht

WhatsApp ons

Binnen 24 uur antwoord
(op werkdagen)

WhatsApp bericht

Bel ons

Maandag t/m vrijdag:
10:00 - 16:00 uur

085-0600235
9,8Review LogoWij scoren een 9,8 op WebwinkelKeur

Glazenschilderijen.nl

Japansetuinlaan 4
3452 RV Vleuten
Nederland

BTW-nummer: NL001866409B76
KvK-nummer: 73633895