Grootste collectie - ruim 2.500+ schilderijen
Verschillende formaten - alles op 100% écht glas
Meer dan 12.500 blije klanten - klantbeoordeling 9+
Review LogoKlantbeoordeling 9,8 - WebwinkelKeur
Eigen foto op glas
0
Grootste collectie - ruim 2.500+ schilderijen
Verschillende formaten - alles op 100% écht glas
Meer dan 12.500 blije klanten - klantbeoordeling 9+

Betalen

Op deze pagina vind je antwoorden op de meestgestelde vragen met betrekking tot betalen.

Zijn alle genoemde prijzen op de website inclusief BTW?

Ja, alle prijzen die wij via onze webshop communiceren zijn inclusief 21% BTW. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt. Alle prijzen zijn ook inclusief gratis verzending binnen Nederland en België.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Wij bieden meerdere betrouwbare en veilige betaalmethodes aan. Je kunt kiezen voor betalen via iDeal, Creditcard (Visa of Mastercard), PayPal, Bancontact en Klarna Achteraf Betalen.

Wil je achteraf betalen? Kies dan voor Klarna Achteraf Betalen bij het afrekenen. Via Klarna betaal je het volledige bedrag na levering.

Bedrijven kunnen kiezen voor bestellen op factuur. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice.

Kan ik mijn bestelling ook achteraf betalen?

Ja, via de betaalmethode Klarna Achteraf Betalen. Bij het afrekenen kies je voor "Klarna Achteraf Betalen", doorloop je de autorisatiestappen van Klarna zelf, en dan hoef je pas te betalen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen.

Wat kosten de verschillende manieren van betalen?

Alle betaalmethoden zijn gratis!

Hoe werkt Klarna Achteraf Betalen?

Achteraf betalen met Klarna is heel eenvoudig. Door Klarna als betaalmethode te kiezen kun je eerst je bestelling ontvangen voordat je daadwerkelijk betaald. Je krijgt van Klarna 14 dagen de tijd om jouw bestelling te voldoen. De betaaltermijn van 14 dagen start zodra je de bestelling ontvangen hebt.

Klarna hanteert zijn eigen voorwaarden. Bij het afrekenen bepaalt Klarna of je in aanmerking komt voor achteraf betalen of niet. Wij hebben daar geen invloed op. Heb je daar vragen over neem dan contact op met Klarna: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/

Waarom lukt betalen via Klarna Achteraf Betalen niet?

Wil je een bestelling betalen met achteraf betalen via Klarna en lukt de betaling niet? Dat is erg vervelend. In sommige gevallen horen wij van klanten dat achteraf betalen om de één of andere reden niet wordt geaccepteerd tijdens het plaatsen van de bestelling. Wat is er aan de hand? Klarna kijkt real time of een bestelling wel of niet kan plaatsvinden. De meest voorkomende oorzaak dat een betaling wordt geweigerd, is omdat de ingevoerde adresgegevens of geboortedatum verkeerd zijn. Controleer dus als eerste of alle gegevens allemaal juist zijn ingevuld zonder typefouten. Een andere oorzaak is mogelijk dat het aankoopbedrag te hoog is om goedgekeurd te kunnen worden door Klarna. Dit is afhankelijk van jouw bestelgeschiedenis, ook bij andere webshops.

Glazenschilderijen kan helaas niet achterhalen wat de reden is van de afwijzing. Wij mogen dit ook niet weten vanwege de privacy. Wij adviseren je in dat geval om contact op te nemen met Klarna: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/

Krijg ik een factuur?

Ja, nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je binnen een paar minuten automatisch een bestelbevestiging en (BTW-)factuur op het opgegeven e-mailadres.

Hoe veilig is online betalen?

Wij hechten er veel belang aan dat jij veilig en gemakkelijk online kunt betalen. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde betaalomgeving van onze betaalprovider Mollie. Je betaalgegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het slotje in de adresbalk van je browser voor het woord (https://)www.glazenschilderijen.nl.

Kan ik ook een cadeaubon inwisselen?

Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk.

 

Heb je een vraag of wil je advies?

E-mail ons

Binnen 24 uur antwoord
(op werkdagen)

E-mail bericht

WhatsApp ons

Binnen 24 uur antwoord
(op werkdagen)

WhatsApp bericht

Bel ons

Maandag t/m vrijdag:
10:00 - 16:00 uur

085-0600235
9,8Review LogoWij scoren een 9,8 op WebwinkelKeur

Glazenschilderijen.nl

Japansetuinlaan 4
3452 RV Vleuten
Nederland

BTW-nummer: NL866679881B01
KvK-nummer: 94207119