Grootste collectie - ruim 2.500+ schilderijen
Verschillende formaten - alles op 100% écht glas
Meer dan 12.500 blije klanten - klantbeoordeling 9+
Review LogoKlantbeoordeling 9,8 - WebwinkelKeur
Eigen foto op glas
0
Grootste collectie - ruim 2.500+ schilderijen
Verschillende formaten - alles op 100% écht glas
Meer dan 12.500 blije klanten - klantbeoordeling 9+

Glasschilderij eigen foto


Wil je een glasschilderij van een eigen foto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Geweldige huwelijksfoto's, foto's van trouwe huisdieren, vakantiefoto's van prachtige reizen, dierbare familiefoto's ... we hebben van alles voorbij zien komen. Wat je droomfoto ook is, je kunt er een glasschilderij van laten maken.

Op deze pagina kun je een aanvraag doen voor een glasschilderij met eigen foto of muurcirkel met eigen foto. Wij leggen je graag uit wat de stappen zijn.

Wat zijn de stappen voor het laten maken van een glasschilderij?

In 6 stappen jouw perfecte foto aan de muur.

 1. Je vult in onderstaand formulier geheel vrijblijvend jouw contactgegevens in en upload jouw foto. Vermeld duidelijk jouw voorkeursformaat en eventuele andere formaten die ook zouden kunnen.

 2. Wij pakken zo snel mogelijk de aanvraag op, controleren de kwaliteit van de foto en (indien nodig) maken een uitsnede passend bij jouw gewenste formaat. Onze ontwerpers beoordelen nauwkeurig of de foto voldoet aan de kwaliteitseisen die zorgen voor een scherpe afdruk. Mocht dat niet zo zijn dan laten wij dat direct weten. In de basis kun je het volgende als uitgangspunt nemen of jouw foto wel of niet geschikt is voor een maatwerk glasschilderij (uitzonderingen daargelaten):

  Wat is wel geschikt voor een maatwerk glasschilderij?
   Foto gemaakt door een professionele fotograaf (bijvoorbeeld bruiloftsfotograaf of portretfotograaf)
   Foto zelf gemaakt met een professionele digitale (spiegelreflex)camera (zoals Canon, Nikon, Sony etc)
   Foto uit commerciële 'fotobibliotheken' (stock photos)

  Wat is niet geschikt voor een maatwerk glasschilderij?
   Foto gemaakt met een telefoon
   Foto ontvangen/opgeslagen vanuit WhatsApp
   Foto gedownload van social media (zoals bijvoorbeeld Facebook, Instagram, etc)
   Foto gedownload van een online website
   Foto opgeslagen van schermafbeelding/screenshot
   Foto met tekst, letters of een logo

 3. Je ontvangt van ons een digitale preview (van de uitsnede zoals deze wordt gedrukt) en een heldere vrijblijvende offerte/prijsopgave.

 4. Je geeft akkoord via de e-mail en wij zetten deze aanvraag om in een bestelling. Je ontvangt een bestelbevestiging en daarnaast ontvang je een betaalverzoek om de betaling te kunnen afronden (via iDEAL, creditcard, PayPal of Achteraf betalen met Klarna).

 5. Nadat de betaling is afgerond zullen wij de opdracht gaan inplannen. Hoe lastig ook, maar je zult even geduld moeten hebben. Wij maken alles op maat en de levertijd bedraagt op dit moment ca. 10-15 werkdagen. Als het glasschilderij klaar is voor verzending ontvang je een verzendbevestiging met track & trace informatie.

 6. Daarna ... eenvoudig ophangen en heerlijk dagelijks van genieten!

Formulier glasschilderij met eigen foto

* Let op! De maximale bestandsgrootte voor het uploaden is 150 MB. Grotere bestanden kun je naar ons versturen via WeTransfer naar [email protected]. Vermeld dan in het toelichting-veld van bovenstaand formulier dat de foto via WeTransfer is verzonden.

Schilderij van glas laten maken begint bij de beeldkwaliteit van jouw foto

Simpel gezegd: hoe beter de foto, hoe mooier het glasschilderij.

 • De basis van een prachtig glasschilderij of wandcirkel met eigen foto ligt in de kwaliteit van de eigen foto. De resolutie van een foto zegt wat over de (technische) kwaliteit van de foto en wordt vaak uitgedrukt in het aantal pixels. Hoewel de resolutie niet alles zegt is het wel een bepalende factor. Hoe groter je de foto wilt laten afdrukken des te zichtbaarder worden de pixels.

 • Ons advies is dat de resolutie minimaal 2.000 pixels moet zijn aan de kortste zijde voor een voldoende drukkwaliteit. Bij voorkeur is de resolutie minimaal 3.000 pixels voor de beste drukkwaliteit. Vanzelfsprekend is dit afhankelijk van de gewenste maat van het glasschilderij; voor mini-formaat glasschilderijen kan worden gewerkt met een kleinere resolutie dan voor XXL-formaat.

 • Vaak zijn de beste foto's gemaakt met een professionele digitale (spiegelreflex)camera. In de basis zijn online afbeeldingen, social media foto's en WhatsApp foto's van onvoldoende kwaliteit. Vaak zijn deze bij het uploaden al kleiner gemaakt om te voorkomen dat de bestanden te groot worden. Heb je een dergelijke foto? Probeer dan de originele foto te vinden of op te vragen.

 • Zegt deze toelichting over resoluties je niets? Of weet je niet zeker of jouw foto voldoet? Geen probleem. Wij helpen je! Stuur vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij zullen de fotokwaliteit voor jou controleren. Als de foto van onvoldoende kwaliteit is dan zullen wij dit direct aangegeven. Wij maken alleen maatwerk glasschilderijen als we zeker weten dat de kwaliteit ook perfect is. Wij willen zelf ook achter de beeldkwaliteit staan vandaar dat we - wellicht in tegenstelling tot andere aanbieders - vooraf transparant zijn over de fotokwaliteit.

 • Tot slot, juridische voorwaarde bij uploaden van je foto. Klinkt wellicht wat "streng" maar wel belangrijk. Een foto is altijd intellectueel eigendom van de maker. Bij het uploaden van de foto garandeer je dat de foto/afbeelding geen inbreuk maakt op rechten van derden en geen illegaal of aanstootgevend materiaal bevat. Rechten van derden omvatten - maar zijn niet beperkt tot - auteursrechten, portretrechten, merkrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade die voortkomt als gevolg van inbreuk op de rechten van derden.

Prijzen van de verschillende formaten

Betaalbare kwaliteit.

Een totaaloverzicht van de prijzen voor eigen foto’s op glas staan op deze pagina:

Overzicht alle formaten en prijzen

 

Wat kun je verwachten bij het laten maken van een glasschilderij?

Handgemaakt met kwaliteitsgarantie.

 • Als Glazenschilderijen werken wij uitsluitend met echt glas, geen plexiglas/acrylglas.

 • We zijn transparant en eerlijk vooraf en doen geen beloften die we niet kunnen waarmaken.

 • Alle prijzen zijn all-in prijzen. Geen verrassingen of meerprijzen. Bovendien geldt voor elk schilderij gratis verzending in Nederland.

 • Kleine bewerkingen zoals bijsnijden naar de gewenste beeldverhouding en/of kleurenfoto omzetten naar zwart-wit is mogelijk. Geef dit aan in het aanvraagformulier. Wij zullen geen foto's uitgebreid gaan bewerken zoals elementen uit de foto verwijderen of twee foto's combineren.

 • Met onze expertise zorgen wij voor haarscherpe prints op galeriekwaliteit glas, waarbij details goed zichtbaar zijn. Hoogwaardig afgedrukt met levendige kleuren en bescherming tegen verkleuring.

 • Elk maatwerk glasschilderij wordt geleverd met een robuust (blind) ophangsysteem. Direct klaar om op te hangen aan de twee meegeleverde wandhangers.

 • Belangrijk om te weten is dat maatwerk glasschilderijen zijn uitgesloten van herroepingsrecht. Jouw bestelling wordt specifiek naar jouw wensen en met jouw foto op maat gemaakt. Om deze reden vervalt het herroepingsrecht. Dat wil zeggen dat je je bestelling niet kan retourneren.

 • Onze klantenservice helpt je graag bij elke stap van het proces. Je staat er dus niet alleen voor.

 

Heb je vragen of heb je advies nodig over het laten maken van een glasschilderij of muurcirkel met eigen foto? Neem dan contact op met onze klantenservice. Het handigste is per e-mail via [email protected] zodat we direct de meegestuurde foto kunnen bekijken.

Heb je geen foto om te laten afdrukken? Bekijk dan onze zeer ruime foto schilderij collectie en vind jouw droomwerk voor aan de muur!

Jouw eigen foto geprint op glas. Ook dat kan bij Glazenschilderijen.nl.

 

Heb je een vraag of wil je advies?

E-mail ons

Binnen 24 uur antwoord
(op werkdagen)

E-mail bericht

WhatsApp ons

Binnen 24 uur antwoord
(op werkdagen)

WhatsApp bericht

Bel ons

Maandag t/m vrijdag:
10:00 - 16:00 uur

085-0600235
9,8Review LogoWij scoren een 9,8 op WebwinkelKeur

Glazenschilderijen.nl

Japansetuinlaan 4
3452 RV Vleuten
Nederland

BTW-nummer: NL001866409B76
KvK-nummer: 73633895