Glazenschilderijen

Veelgestelde vragen

 • Wat is de leveringstijd?

  Alle glasschilderijen worden op bestelling gemaakt. De levertijd ongeveer 4 tot 6 weken.

 • Wat zijn de bezorgkosten?

  Alle glasschilderijen worden in Nederland gratis bezorgd. Er komen geen aanvullende bezorgkosten meer bij. Wij bezorgen alleen in Nederland; wij kunnen helaas niet verzenden aan andere landen.

 • Hoe kan ik een bestelling wijzigen?

  Neem onmiddellijk contact met ons op als u een bestelling wilt wijzigen nadat deze is verzonden. Wijziging zijn mogelijk binnen 24 uur. Vervolgens wordt de bestelling in productie genomen.

 • Hoe betaal ik voor mijn bestellingen?

  U kunt ervoor kiezen om te betalen via iDeal, creditcard (tot € 200,- om frauduleuze betalingen zo veel mogelijk te voorkomen) of PayPal.

 • Kan ik de artikelen in een winkel of een showroom bekijken?

  Wij verkopen ons gehele assortiment online en hebben geen fysieke winkel.

 • Wat is een blind ophangsysteem?

  Deze zorgt ervoor dat het opvangsysteem niet zichtbaar is aan de voorkant van het paneel, dat het paneel nog strakker en mooier aan de wand hangt en als het ware zweeft doordat het twee centimeter van de muur af komt te hangen. Net als in een museum of gallerie. Wij hebben het opvangsysteem al voor u geïnstalleerd, zodat hij zeker het gewicht van het glas kan dragen en u het schilderij alleen maar hoeft op te hangen. Zie ook boven aan de pagina bij "Product informatie"

 • Hoe worden de schilderijen verpakt?

  Wij zorgen ervoor dat de schilderijen zeer goed beschermd worden tegen schade. De verpakking bestaat onder meer zeer dik karton, hoekbeschermers en met omsnoeringsbanden gespannen. Wij bezuinigen niet op de verpakkingskosten.

 • Zijn de glasschilderijen ook in andere maten verkrijgbaar?

  Helaas is het nog niet mogelijk om dit via de site te doen. Wij hebben bepaalde standaard maten op voorraad liggen bij de productie. Als u een andere maat wilt, kunt u dat doorgeven via de e-mail. De prijslijst staat boven aan de pagina. U krijgt dan altijd van te voren een voorvertoning van de afbeelding in de gekozen maat te zien, voordat die zal worden geproduceerd.

 • Hebben jullie ook grotere maten?

  Wij kunnen schilderijen in meerdere afmetingen maken. Zie ook "prijslijst" boven aan de pagina. Op dit moment is de maximale maat die we voor een goede prijs kunnen aanbieden 140 x 70 cm.