Glazenschilderijen

Veelgestelde vragen

 • Wat is de leveringstijd?

  Schilderijen die op voorraad zijn, worden binnen 1 a 2 dagen verzonden. Bij glasschilderijen die nabesteld worden is de levertijd ongeveer 3 a 4 weken. Voor 12.00 besteld? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Uitgezonderd zijn de formaten groter dan 100 x 75, deze worden de volgende werkdag opgehaald door een koeriersbedrijf. De levertijd hiervan is gemiddeld 2 werkdagen.

 • Wat zijn de bezorgkosten?

  Nederland: De bezorgkosten bedragen € 15,- (incl. btw) per bestelling voor de grotere formaten en € 9,99 voor de kleinere formaten. Verzending is gratis vanaf € 199,-
  Rest van de wereld: Wij verzenden door heel de wereld, vraag onze bezorgkosten aan per land op info@glazenschilderijen.nl

 • Hoe kan ik een bestelling wijzigen?

  Neem onmiddellijk contact met ons op als u een bestelling wilt wijzigen nadat deze is verzonden. Wijziging zijn mogelijk binnen 24 uur. Vervolgens wordt de bestelling in productie genomen of worden de goederen uit voorraad gereedgemaakt voor verzending.

 • Hoe betaal ik voor mijn bestellingen?

  U kunt ervoor kiezen om te betalen via Ideal, bankoverschrijving, PayPal of achteraf.

 • Kan ik de artikelen in een winkel of een showroom bekijken?

  Wij verkopen ons gehele assortiment online en hebben geen fysieke winkel. Wel hebben we een kantoor waar u uw bestelling kunt ophalen op afspraak.

 • Wat is een blind ophangsysteem?

  Deze zorgt ervoor dat het opvangsysteem niet zichtbaar is aan de voorkant van het paneel, dat het paneel nog strakker en mooier aan de wand hangt en als het ware zweeft doordat het twee centimeter van de muur af komt te hangen. Net als in een museum of galerie. Wij hebben het opvangsysteem al voor u geïnstalleerd, zodat hij zeker het gewicht van het glas kan dragen en u het schilderij alleen maar hoeft op te hangen.

 • Verpakkingen van de schilderijen

  Wij zorgen ervoor dat de schilderijen zeer goed beschermd worden tegen schade, de verpakking bestaat onder meer uit bubbelfolie en hoekbeschermers. Tevens worden onze schermen goed verpakt in karton.

 • Glazen achterwanden voor de keuken?

  Wij verkopen ook glazen spatschermen voor achter de kookplaat/ gasfornuis. Deze zijn te bestellen via onze andere webwinkel: https://www.glazenachterwanden.nl/

 • Wanneer krijgen jullie de nieuwe collectie?

  Vanaf januari 2021 is de nieuwe collectie online. Wij zorgen ervoor dat zo ie zo elke 3 maanden een nieuwe collectie uit voorraad beschikbaar is.