Glazenschilderijen

Spatschermen

Glaspanelen voor de keuken zijn al geruime tijd de meest populaire vorm van wanddecoratie in de keuken. Traditionele tegels of mozaïeken op de muren worden steeds meer vervangen door keukenpanelen van glas. Binnenhuisarchitecten merken ook hun visuele en functionele voordelen er van. Daarom zijn ze in moderne keukens de trend van tegenwoordig.

Hun onbetwiste voordeel is de mogelijkheid om bijna elk motief, patroon of afbeelding te gebruiken, in tegenstelling tot traditionele tegels, die ons alleen beperken tot patronen die in winkels beschikbaar zijn. Voor keukenpanelen kunt u kiezen uit honderden thema’s die beschikbaar zijn in onze andere webwinkel. Deze omvatten foto’s van landschappen, bloemen, kunst, dierenmotieven enz. Hierdoor kan de muur van uw keuken een uniek karakter krijgen. Bovendien garandeert de digitale print een nauwkeurige kleurreproductie en alle details. Het zijn de verzadigde kleuren, met het glanselement dat het glas geeft, waardoor de keukenpanelen op het glas een uiterst effectief element van het wanddecor zijn.

Spatschermen uit onze winkel zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u eenvoudig het juiste paneel voor uw muur kunt kiezen. Zeer makkelijk schoon te houden met gewoon glassex. Omdat we 4 mm gehard glas gebruiken, zijn de panelen zeer duurzaam en bestand tegen mechanische schade. Tevens zijn onze panelen hittebestendig. Wij leveren GRATIS passende montagekit er bij, zodat u ze makkelijk zelf kunt plaatsen. Keukenwanden van glas te bestellen op  WWW.GLAZENACHTERWANDEN.NL