Glazenschilderijen

Product informatie

Glasschilderijen zijn een moderne manier om muren te decoreren en worden steeds vaker gebruikt in zowel particuliere woningen als in kantoren  en winkels. Deze unieke wanddecoratie zal de inrichting van uw huis of bedrijf volledig veranderen.
Schilderijen van glas zijn een element van glasdecoratie dat steeds populairder wordt. Het wordt gekenmerkt door ongewone elegantie en brengt bovenal een element van moderniteit in elke kamer. Dankzij onze ervaring en de beste machines kunnen we u glas afbeeldingen aanbieden in een kwaliteit die indruk maakt. Wij bieden glasschilderijen in verschillende formaten: horizontaal, verticaal en vierkant. Wilt u iets aparts wat niemand heeft, mail ons uw wensen en wij kijken als we u wens kunnen laten uitkomen.

Moderne en elegante glazen schilderijen. Ze passen in alle stijlen. Door licht en objecten te reflecteren, vergroot het visueel de ruimte waardoor een niet-bestaande vierde dimensie ontstaat.
Een breed scala aan ideeën, talloze grafische afbeeldingen en foto’s, evenals eenvoud van montage zijn ongetwijfeld de belangrijkste voordelen van onze producten.

Glazen schilderijen met decoratieve afbeeldingen zijn de perfecte manier om uw interieur te verfraaien. Dankzij de toegang tot een fotocollectie van de beste kwaliteit, zullen glasschilderijen met afbeeldingen de dromen van de meest veeleisende klanten vervullen.

Exclusief ontwerp, rijke kleuren en eenvoudige montage zijn ongetwijfeld de belangrijkste voordelen van onze producten. Kunt u niet beslissen? Neem contact met ons op, vertel ons uw wensen en verwachtingen met betrekking tot foto achtergronden. Samen kunnen we er wel uitkomen.